Hesap ve veri silme
Hesabınızı istediğiniz zaman, ofis yöneticinize başvurmadan, uygulamadan silebilirsiniz.
Uygulama içinden
- Denk’i açın, Profil sekmesine girin.
- Verilerim (KVKK)’ni seçin.
- En altta Hesabımı sil bölümünde onay kutusuna
SİLyazın. - Hesabımı kalıcı olarak sil’e dokunun. İşlem anında uygulanır ve geri alınamaz.
Ne olur?
| Silinir | Kalır |
|---|---|
| Adınız, telefonunuz, e-postanız ve giriş kimliğiniz; oturumlarınız; bildirim jetonlarınız. Girdiğiniz kayıtlardaki müşteri/mülk sahibi adı, telefonu, adres, serbest not ve konum bilgisi anonimleştirilir; kayıtlar yayından çekilir. | Kişisel veri içermeyen kayıt kriterleri (tür, mahalle, fiyat, metrekare) istatistik olarak; “İlgileniyorum” kayıtları kişisel veri olmadan, hak tesisi ve korunması için; adınız yerine “Silinmiş kullanıcı” görünür. |
Verilerinizin bir kopyasını istiyorsanız silmeden önce Profil → Verilerim (KVKK) → Dökümü oluştur’u kullanın.
Uygulamaya erişemiyorsanız
Kayıtlı e-posta adresinizden kvkk@denkofis.com.tr adresine “hesabımı silin” yazın. Kimliğinizi doğruladıktan sonra en geç 30 gün içinde işlem yapılır.
Başka birinin verisi (müşteri / mülk sahibi)
Kaydı girilen bir kişiyseniz, silme ya da döküm talebinizi kvkk@denkofis.com.tr adresine iletebilirsiniz. Kişi tüm ofislerde telefon numarasıyla bulunur ve anonimleştirilir.
Ayrıntılar için Gizlilik Politikası.